Rólunk

Cégünk jelmondata IMPREUNA, amely azt jelenti EGYÜTT.

EGYÜTT a problémában, EGYÜTT a megoldásban.
EGYÜTT vagyunk jóban, EGYÜTT vagyunk rosszban.

Nem hiszünk a „magányos farkasok” koncepciójában, a probléma tagadásában, a megoldások kísérletezésében.

Viszont, hiszünk az EGYÜTT erejében, a problémának a felvállalásában, a megoldások keresésében- és a legoptimálisabb kiválasztásában.

Cégünk a Humán Erőforrás technológia & Vállalatirányítási rendszer egy teljesen új megközelítéssel bíró, eredmény-orientált kiépítésére specializálódott. Célunk az emberi teljesítmény fokozása, motiváltságának folyamatos fenntartása, illetve a szervezet belső működésének kiegyensúlyozása, oly módon, hogy egy tartósan fennálló szolgáltatásként, támogató rendszerként – un. immunrendszerként – kapcsolódunk egy vállalat újrastrukturált illetve újonnan felállított divíziójához.

 

Mottóink

Egységben az Erő – A cég mint szervezet egészének kiegyensúlyozása a cél, az ideiglenes beavatkozásokban nem hiszünk, mivel csupán részmegoldással szolgálnak, helyi problémát ideiglenesen kezelnek. Hosszú távon minden rendszer állandó felügyelet, napi eseményekhez való adaptációt és folyamatos korrekciót igényel. Ezek nélkül minden szervezet idővel instabillá, a kezeletlen problémák felhalmozódásával pedig részben ill. teljes egészében diszkfunkcióssá válik.

‘Think Global, Act local’Gondolkodj globálisan, Cselekedj lokálisan – Nagyban kell nézni egy cég, illetve rendszer működését, a folyamatokat összehangoltan kell kezelni, önmagával harmóniába igazítani a humán erőforrás folyamatos támogatásával, fejlesztésével összhangban. A cég belső működésének zavartalanságát biztosítandó minden váratlan eseményekre, legyen az külső vagy belső behatásból eredő, azonnal kell reagálni az aktuális igények és elvárások szerint.